11 de setembre del 2022

Hola de nou, despres de les vacances.

La reunio ha estat de retrobament, ningu ha portat res del que calguès informar, de manera que parlarem del que la gent ha penjat al Whatsapp de la Penya durant questes vacances.

En Jordi Fabregat ens ha ensenyat le seva fantàstica col·lecció de Meccano niquelat, anterior a 1926, any en el que va sortir el Meccano pintat de verd i granate.

No crequeu que el te per fer bonic, ha estat treballant darrerament en la grua derrick del supermodel numero 6. Aquest n’ es el resultat.

Per la motorització ha fet servir un dels motors que va fabricar Marklin, alguns van entrar a la gamma Meccano els anys 70.

En Sebastià Atserias ha penjat una foto de la versió que en va fer ja fa alguns anys, motoritzada per una maquina de vapor falsa que ocultava un motor eléctric. La foto es feta a una reunió del CAM.

Per acabar amb el model, vegeu una grua d’aquest tipus utilitzada a la construcció del canal de Serós, a començament del segle XX.

L’ Antonio Ruiz ha aprofitat les vacances per pintar algunes peces de verd i vermell.

I per acabar, una foto del model de la Sagrada Familia de Louis Fleck, instal·lada, al museu de la joguina de Montauban, al nord de Toulouse. Sembla ser que es van fer oferiments per portar-la a Catalunya, pero ningú dels contactats per Meccano s’en va voler fer carrec.

I aixó es tot. La propera reunió es el 25 de setembre. Us hi esperem!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s