11 de desembre del 2022

Avui es un dia especial en aquest blog. Fa ja deu anys que el fem! Podeu comprovar-ho en aquest enllaç a l’entrada del 9 de desembre del 2012. Obrim el cava virtual i brindem a la salut de tots els que ens heu seguit aquests anys!

Avui tenim força coses per ensenyar.

Per començar amb un tema nadalenc, el pessebre d’ en Francesc Borrás, classic en les seves figures i les seves muntanyes de suro. Classic fins que ens mirem el cel, ple d’estels titil·lants i un Estal de Nadal que es mou! El truc, unes plaques de relés, una mica de Meccano i molt d’enginy!

El nou soci, en Claudi Messeguer ens ha portat un inversor de gir manat per una palanca. Un model senzill per començar, esperem que ens porti força coses.

L’ Antonio Ruiz ha portat le seva versió final del fre per automobil, amb sabata d’expansió que traballa com la d’ un fre real.

Per Whatsapp ens ha mostrat la versio actual del pont en Meccano que ha fet per al seu model ferroviari.

La senyora Mónica Vivas, filla del difunt soci nº 74, Enric Vivas Pla, ha tingut la deferència de fer donació a la Penya de l’ equip de Meccano del seu pare. L’hem posat a la vista, per delit de tots els que venien a desitjar Bones Festes, que han pogut emportar-se un grapat de peces que sempre fan servei.

I aixó ha estat tot. La propera reunió tocaria el dia de Nadal, evidentment la hem suspès i quedem pel dia 8 de gener.

Que tingueu tots,socis i seguidors unes Bones Festes en companyia de familia i amics!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s