27 de febrer del 2022

Avui has estat noticia aixó.

L’ Antonio Ruiz, tenia una màquina de vapor horitzontal Meccano d’els 70 per una part, i una màquina de vapor Wilesco sobreposada per l’altre. Com que estava descontent amb la Maquina Meccano (fabricada per Mamod, de simple efecte, amb cilindre oscil·lant i sense nivell d’aigua visible) i la maquina Wilesco, (amb nivell d’aigua, doble efecte i caixa d’aigues) ha muntat la Wilesco sobre la base Meccano, aconseguint una maquina mes potent i fiable. La màquina Wilesco te a mes una sortida de vapor amb recollida d’olis, amb el que embruta molt poc. La unica pega es que la maquina Wilesco no disposa de valvula de regulació del vapor, amb el que cal anar modulant el foc per variar la velocitat.

Ens ha sorprès la visita a darrera hora d’un aficionat de Capellades, que per un error a la adreça al nostre anunci de Google, ha hagut de donar voltes per trobar-nos. Esta construint el xassís de cotxe del supermodel Nº1 i tenia dubtes sobre com muntar els poc elàstics neumatics de 3″ sobre les corresponents politjes. Li hem recomanat la solució de submergir-los en aigua i posar aquesta a escalfar fins que bulli, cosa que dona una elasticitat temporal als neumatics. Esperem tornar-lo a veure a ell i el su model en alguna propera reunió.

Aixó ha estat tot per avui. La propera reunió es el 13 de març.

2 thoughts on “27 de febrer del 2022

 1. Bona tarda!

  Fa unes setmanes us vaig fer una consulta sobre una botiga MECCANO que hi era al Carrer Tuset de Barcelona.

  En sabeu alguna cosa?

  Gràcies!

  Jordi Esparza Gijón

  El dom., 27 feb. 2022 13:19, Blog del Club Meccano de Catalunya escribió:

  > Club Meccano de Catalunya posted: ” Avui has estat noticia aixó. L’ > Antonio Ruiz, tenia una màquina de vapor horitzontal Meccano d’els 70 per > una part, i una màquina de vapor Wilesco sobreposada per l’altre. Com que > estava descontent amb la Maquina Meccano (fabricada per Mamod, de simpl” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s