11 d’ abril del 2021

Seguim en confinament comarcal. Aixó es el que hem tingut avui.

L’ Artur Vila ha portat una caixa del numero 2A dels anys 40. Un 2A permetia fer créixer una caixa del num 2 fins a un num 3. En aquell temps, i fins a les darreries dels 50, a Espanya estàvem encallats amb el meccano de 1930. Això no era del tot dolent perque com veieu la caixa inclou biguetes i engranatges, que a partir dels 60 nomes eren accessibles a partir del num 5.

En Jordi Vallès ha portat la seva serra de marqueteria, molt reforçada i dotada d’un motor de 24V industrial, que li permet funcionar sense defallir. Te intenció de posar-li una fulla de secció circular amb dents tot al voltant, una molla de retorn mes potent que la de meccano, i una premsa amb molla per evitar que en pujar, la fulla s’endugui la fullola.

A traves de Whatsapp en Jordi Fabregat ens ha enviat diferents models fets amb el Plastic Meccano dels 70. Aquest sistema era per que els mes petits s’aficionessin a construir amb cargols i forats. La foto de l’esquerra es virtual, feta amb l’ Autodesk Inventor i la llibreria de peces desenvolupada pel propi Jordi.

La propera reunió es el 25 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s