28 de març de 2021

Aixo es el que ha donat de si la reunió.

L’ Artur Vila duia, entre el seu material, una base de cotxe de radio control de les que va desenvolupar Nikko quan era propietaria de Meccano. Se la veu robusta, pero lluny de l’esperit meccano, ja que nomes permet de construir-hi a sobre. Haguès estat millor donar per separat els elements per que cada modelista els poguès adaptar al seus models.

En Sebastiá Atserias ens ha ensenyat el seu vagó Marklin, decorat amb motius del joc de construccio metálica també de Marklin.

L’ Antonio Ruiz ha portat una de les seves adaptacions d’un motor modern al format de plaques laterals, per poder-lo integrar a models de manuals dels anys 50 i anteriors.

En Jordi Vallès ens duia una foto de la seva corbadora de peces motoritzada, plena de detalls interessants. Esn agradaria poder-la tocar!

A través de Whatsapp en Jordi Fabregat (confinat comarcalment) ens ha mostrat un interessant joc de construcció per nens petits de la marca Prima, comercialitzada durant un temps per Meccano.

També un divertit Formula 1 fet amb Plastic Meccano.

L’ Antonio ruiz ha penjat fotos de diferents rodaments, un d’ells fets amb les boles de plàstic que acompanyen alguns detergents!

I aixó ha estat tot. La propera es l’11 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s