10 de gener del 2021

Avui ha fet molt fred i ens tancaven els bars a les 9:30 del mati, o sigui que hem preferit no trobar-nos. Em pertoca, doncs, mirar el Whatsapp i veure que hi ha hagut.

En Jordi Vallés, que esta conjuminant un teler junt amb un company de Nova Zelanda, ens passa aquesta foto d’una cadena de tires de 6 forats que recorda les targetes perforades dels telers Jacquard, pero en negatiu.

L’ Antonio Ruiz ha fet aquest model de cotxe teledirigit amb altaveu i musica màquina de la epoca en que Meccano va ser Nikko a la decada del 2000. Tot molt llampant, com per anar a la disco.

En Jordi Fabregat ha acabat el seu indexador per al seu Supermodel de roda doble. El mecanisme. totelment mecánic, fa donar 8 voltes seguides a la roda, a continuació en fa una parant per que a cada cabina puguin pujar i baixar els passatgers. Ha fet el mecanisme amb les seves peces verd-granate dels anys 30, per fer joc amb la roda. El mecanisme el va dissenyar John Nuttall i en Jordi Valles en va mostrar un a la darrera exposició. La segona foto es virtual, fent servir un programa d’ Autodesk Inventor amb la llibreria de peces que ha desenvolupat i que podeu trobar aquí (seleccionar 3D parts al menú).

També ha penjat fotos d’ una caixa original del numero 4 anglès dels anys 30, malauradament buida..

La propera reunió es el 24 de gener, esperem que no faci tant de fred i ens veiem les cares.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s