13 de desembre del 2020

Aquesta es la entrada que inaugura el novè any del blog. Us agraim la atenció i esperem portar-vos els nostres invents i models uns quants anys mes.

La reunió ha estat al bar Golf, davant del nostre local, que continua tancat.

En Jordi Valles ha portat un nou “Peripherator”, el giny que fa moure boles de rodament fent-les rodar entre dues rodes de boixet. Ja fa temps que els meccaneros de tot arreu competeixen per fer-los cada cop mes petits i senzills.

L’ Antoni Gual ha portat els dos models que ha presentat al concurs del Spanners d’enguany. Per una banda, el camió amb grua que ja va presentar a la reunió virtual anterior.

Per altra banda, un model inspirat en el tractor amb pala, “Lifting Shovel” del manual del numero 10. A pesar de ser petit, te direcció, una maneta per pujar i baixar la pala i una palanca que llobera la pala per buidar-la i le torna a subjectar quan es baixa fins a nivell de terra. En podeu veure un video aqui.

Fora del Meccano, l’Antonio Ruiz ha portat el mini-dron xines que s’ha comprat, mes barat que un menú. Per engegar-lo es deixa caure, sorteja els obstacles i te una carcassa tova per no fel mal a ningú. Per apagar-lo cal enxampar-lo i posar-lo de cap per avall. Aquestes joguines ens meravellen i fan semblar el Meccano una mica passat de moda…

Aixó ha estat tot. Si les restriccions ho permeten, la propera reunió será el 27 de desembre, al bar probablement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s