26 de juliol del 2020

Una altra reunió en un bar. Esperem que el setembre l’Ajuntament s’hagi decidit ja a obrir els seus locals.

L’Artur Vila ens ha enviat per Whatsapp la foto d’una interesant excavadora que ha fet amb el sistema neumàtic de Fischer Technik.

20072606

L’Antonio Ruiz ha portat un cilindre hidráulic simulat amb una vareta roscada i moguda per un dels mini-motors xinesos Machfit que caben a tot arreu.

20072604

 

Tambè ha portat una nova variant de diferencial, fent servir una tira de 7 forats doblegada pels forats, uns pinyons cònics rebaixats i una mica d’Araldit.

20072603

 

També ens ha mostrat el seu sistema per rebaixar el cap d’un cargol per tal de que no sobresurti d’un collarí. Cal cargolar-lo per dintre del collarí fins que sobresurti la part a llimar, apretar-lo amb un cargol llarg per que no es mogui, llimar el que calgui i 20072605esfer el muntatge. Ben pensat!

 

L’Antoni Gual ha portat les seves compres a Internet: dues mides de motorets Matchfit de 6V i un relé de 4 pols que junt amb dos interruptors de fi de cursa permet de fer un muntatge d’anada i tornada en cicle infinit. Per cert, el relé es mes car que els motors!

I la estrella del dia, el tren rodant de la locomotora Mikado queesta fent en Pere Font, amb els seus cilindres i caixes de vapor, bieles i mecanisme regulador de Waltschaert. En Pere ha volgut fer un model a escala mes petita que la dels planols que es poden trobar, el que li ha obligat a replantejar tot el mecanisme, que encara te algun problema. Un model espaterrant!

I aixó ha estat tot, la propera reunió es el 13 de setembre.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s