8 de març de 2020

En aquesta reunió hem tingut les de guents novetats.

L’Antonio Ruiz ha portat un acoblament universal, per al palier d’un vehicle de tracció al davant. Un palier necessita de dos acoblaments universals, cosa que en Meccano fa el conjunt molt llarg, i requereix models a escala molt grossa. L’Antonio ha aconseguit reduir la amplada d’un palier a nomes 5 cm amb el seu muntatge.

20039802

Tambe ha portat un camio de volquet fer en Iron Commander. Com a cosa curiosa direm que ha hagut d’utilitzar peces d’un altre joc per fer la part de davant de la caixa, que en el manual te un fran forat per la part de davant. El model es blanc ja que el color vermell dels manuals s’aconsegueix amb unes enganxines que cal posar abans de fer servir la peça i despres al apretar els cargols s’arruguen.

20039803

 

L’ Artur Vila ha portat una colla de caixes Merkur prou interessants. D’una banda un magnífic numero 6, que potser ja haviem vist algun cop.

Ha portat també una caixa complementaria per afegir un motor electric als models. El motor ve amb una colla de peces que permeten acoblar-lo sense fer servir les de la caixa principal.

20039809

I per acabar una interessant caixa Merkur Elektro amb bobines, contactes lliscants, bombetes  i cable elèctric per fer tot tipus de muntatges electromecànics. Es curiosa la traducció del “Libro de Dechados”

20039804I aixó ha estat tot. La propera reunió es el 22 de març.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s