23 des setembre del 2019

Això es el que ens ha aportat la reunió d’ avui.

L’ Artur Vila ha portat unes mestres de Meccano Plastic dels 70,  un motoret de corda el tornavis a motor, i un parell de figures. El Meccano Plastic era un altre mon, amb peces molt grosses pensades per mans petites.

19092303

També ha portat la foto d’un antic cartell de la Guerra Civil, on es veuen uns infants jugant al Meccano.

19092305

L’Antonio Ruiz ens ha portat les seves proves per fer una oruga d’excavadora amb peces normals, només les peces de plàstic vermelles de la roda dentada les ha hagut de tallar.

En Sebastià Atserias ha portat el darrer numero de la revista Constructor Quarterly on hi ha el seu article sobre el braç robotic que vam poder veure a la darrera reunió. Ja es el sisè article que li publica aquesta revista.

19092301

Ha portat també una idea que pot ser molt útil. Es poden fer servir juntes tòriques de ferreteria per posar neumàtics a qualsevol de les politges clàssiques.

19092306

També ens ha portat un dels motors de procedència xinesa que ha fet servir per al braç robótic. Porten reducció i son de construcció robusta, i molt compactes. Només cal assegurar-se de que l’eix te 4 mm de diàmetre, i fer algun forat a la placa base per subjectar-lo al Meccano. Aquests motors es poden comprar també a través de distribuidors de peces Meccano, que ja s’han ocupat d’aquests detalls.

19092302

I aixó ha estat tot, la propera reunió es el 13 d’octubre.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s