14 de juliol de 2019

Aixó es el que ens ha portat la reunió d’avui:

En Sebastiá Atserias segueix perfeccionant el robot controlat per Arduino que resol el problema de les Torres de Hanoi, que podeu veure aquí en acció, i veure’ descrit a la propera edició del Constructor Quarterly. Avui ens ha mostrat la interfície per teléfon mòbil, que li permetrà d’evitar carregar amb el PC a la propera exposició.

19071401

L’Antonio Ruiz ens ha portat una peça especial, un engranatge cónic de només 12 dents, que engranat amb el clàssic de 48 dents numero 30c, dona una desmultiplicació d’ 1/4. A l’esquerra de la foto teniu el classic 30a de 16 dents. L’engranatge de 12 dents el feia l’ Stuart Borrill, que malauradament ja s’ha retirat.

19071409

En Fernando Mendieta ha aprofitat una visita familiar al Regne Unit per passar per la exposició de Skegness, probablement la mes popular del mon del Meccano de parla anglesa. Va aprofitar també per visitar el Museu del Ferrocarril de York, d’on va portar aquesta locomotora per muntar. Malauradament es un producte xinés que combina plaques amb pas de mitja polzada amb altres peces de pas mètric i unes rodes de plàstic molt  de nyigui-nyogui.

L’ Antoni Gual s’ha proposat de millorar  Jeep de Tintin que Meccano va treure fa un temps, a la mateixa escala. Ens ha portat un model de coloraines, amb mecanisme de direcció i una colla de detalls. Tot esta fet amb peces clàssiques de pas de 1/2 polzada i només el paraxocs es fet, per estètica, amb una tira de pas d’ 1/4″. Només ha doblegat la planxa del capot i els laterals estan fetes amb tires en S flexibles de la serie Design.

La propera reunió es el 28 de juliol, i després tancarem per vacances fins el setembre.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s