23 de desembre de 2018

Avui hem tingut coses prou interessants.

En Jordi Vallés ha portat el que ell ha anomenat “uns estalvis”, una interessant figura circular articulada que es podia deformar i convertir en un estel de vuit puntes.

També ha portat una reproducció d’una joguina didàctica nord-americana de la dècada de 1920, “el mico educat”, una especie de taula de multiplicar mecànica en que situant els peus del mico sobre els numeros a multiplicar, les mans donen el resultat. La idea es de reproduir-la amb Meccano, encara que la idea no es original, en podeu trobar diferents exemples a la xarxa.

18122303

L’Antoni Gual s’ha proposat de motoritzar la grua de servei ferroviari del manual del numero 7 dels anys 60. Per aixó s’ha basat en una idea de caixa d’engranatges publicada en un Meccano Magazine dels anys 30. La caixa es molt compacta i permet de fer fins a 3 moviments en qualsevol dels dos sentits a la vegada i sense invertir el sentit de gir del motor. De moment no acaba de funcionar i li caldrà fer un redisseny.

Aixó ha estat tot, us desitgem un Bon Nadal, que us toqui la Grossa i una bona entrada d’any. La propera reunió es el 13 de gener.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s