12 de febrer de 2017

Aixó es el que els socis han portat a la reunió d’avui, a un mes de la Exposició.
En Gerard Salvadó ha portat el cotxe de la gama Crazy Inventors. Aquestes caixes van sortir a la decada de l’any 2000, amb uns models d’ estetica que avui en diriem “steampunk”: hi havia un dirigible, que incloia un globus inflable, un vaixell amb potes que caminava, i aquest cotxe amb una helix a la part posterior. Un dels detalls curiosos d’aquesta serie es la presencia de peces de fusta, en aquest cas a la cabina.

17021201

En Gerard ha portat tambe una piconadora dissenyada per ell mateix. Posant les rodes de plastic amb neumatics prims, una a costat de l’altra formen un corró. Li ha fet una direcció que actua a la vegada sobre els corrons de davant i del darrera.

17021202

L’Antonio Ruiz ha portat una de les seves provatures, ha foradat una roda de plastic per muntar-hi un acoblament que fa de boixet. Com que l’acoblamente es mes curt que la roda, ha hagut de foradar la llanta per poder accedir al cargol de l’acoblament, que no sobresurt pel cantó del engranatge interior.

17021203

En Jordi Vallés ha portat un interessant sequenciador mecánic que fa anar un model de noria. Aquesta es para successivament amb un dels vuit seients prop de terra per peremetre de pujar-hi. Un cop fetes les vuit parades la noria dona diverses voltes completes, fins que torna al cicle d’aturades per pujar i baixar. Tot aixó es produeix sense contactes eléctrics, ni aturar el motor eléctric en cap moment. Un mecanisme d’aquest tipus es fa servir per donar les campanades als rellotges mecánics.

1702120717021206

Aixó ha estat tot, la propera reunió es el 26 de febrer. Queden quatre setmanes per la Exposició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s