26 d’abril del 2015

Us fem cinc cèntims del aue ham vist en aquesta reunió:

En Ramon Miralles es va fer amb una caixa Army Multikit dels anys 70, una caixa especialitzada en models militars, amb les peces de color verd oliva. N’ha fet el tanc, un model que fa patxoca. El canó dispara trossos d’escuradents mitjançant una molla. El model podria ser motoritxat facilment, hi ha prou espai a sota, pero la caixa no porta motor.

150426_01

En Gerard Salvadó ha portat tres micro-models de vehicles, una barreja de collita propia i models de manual.  Els micro-models fets amb cura tenen esmpre un encant especial.150426_02 150426_07 150426_06

L’ Artur Vila ha portat un parell de caixes per comericar amb elles, una era el Highway multikit dels 70, era la caixa bessona del Multikit del que parlavem abans, pero aquest dedicat a la carretera, els models son camions.

150426_08 150426_11

També ha portat el motor francés quadrat dels 80,  el que es va començar a fer quan la fabrica anglesa va plegar. Es un motor amb reducció, i l’eix de sortida es per un dels laterals llargs. Venia amb un porta-piles i amb un conmutador d’inversió separat, que es podia posar en un lloc accessible.

150426_04

L’Antoni Gual ha portat un prototip d’una sola cama d’un ciclista. La idea es aconseguir un model de bicicleta i ciclista en que el motor estigui al ciclista i mo a la bicicleta, i el ciclsta transmeti la dorça amb les cames sobre els pedals. El mecanisme requeeix unes relacions entre dimensions determinades, dificils d’aconseguir amb l’espaiat uniforme del sistema Meccano.

150426_10

I aixó ha estat tot, la propera reunió es el 10 de Maig.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s