8 de febrer de 2015

A pesar del fred que feia al carrer, avui hem pogut veure una colla de models

En Ramon Miralles ha fet un bonic model de vaixell remolcador, inspirat en una foto trobada a la revista del CAM.

150208_11

En Gerard Salvadó ha  comprat una caixa dels anys 70, el Multikit Militar i n’ha fet el tanc. ES un model senzill, sense motoritzar i que pot disparar grans d’arros a traves del seu cano de plastic foradat. L’unica pega es que amb el sanys les cadenes fetes d’eslabons de plastic tenen tendència a trencar-se.

150208_12

Tambe está fent una copia de la caixa de canvis que ja va construir l’Antonio Ruiz, basada en un article del Runnymede Meccano Guild. A en Gerard encara li falta fer el comanament del canvi a partir de la palanca.

150208_08

L’ Antonio Ruiz ha fet un model d’avio de petit tamany, molt lograt.

150208_14
També ha portat uns sectors dentats 167a i un engranatge 167b per la base giratoria de models grossos de grua. El plat giratori classic 167 es va deixar de fabricar als anys 40, i com que la demanda dels aficionats era important, als 70 es va començar a fabricar aquest substitut per la part dentada del plat. El que ham vist es una réplica fabricada per els despareguts MW Models

150208_01
En Sebastiá Atserias ha portat un model a mig construir, un vehicle que roda sobre els anells de gran diametre de reproducció que ja va portar. Será la coneguda moto amb el motorista dins  d’ una sola gran roda, en versió de dues rodes, per tenir estabilitat. Esperem veure´l funcionar aviat.

150208_04

Ens ha mostrat una peça misteriosa, un “tapacubos” semblant al 187a de Meccano, pero amb boixét. Hem suposat que era part d’una roda completa que s’ha trencat.

150208_03

Hem pogut veure una roda de 5 polzades i mitja de Märklin que correspon a la peça numero 118 del Meccano pero amb alguna millora. Per exemple te una ranura al voltant que permet fer-la servir de politja.

150208_02

Aixó ha estat tot, la propera reunió es el dia 22.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s