28 de desembre de 2014

Una reunio avui semblava una innocentada, pero la veritat es que ha vingut prou gent.

L’Enric Olivella ens ha portat el catáleg del seu arxiu d’imatges escanejades relacionades amb el Meccano. El te impres en DIN A3 en color i enquadernat i fa molta  patxoca.

141228_09 141228_01

En Carlos Morant, que no es encara soci, ens ha vingut a visitar. Ha portat la foto d’un model seu: un simulador de conducció. El model disposa de volant, canvi de velocitats, embragatge, fre i accelerador que l’aprenent pot fer servir per guiar un model de cotxe sobre un tambor rotatiu amb carrers pintats. Un model útil141228_06 i original!

En Gererd Salvadó ens ha portat dos models. Per una banda la reproducció d’una mini-excavadora BobCat que sortia a les caixes Evolution del nadal passat, pero feta amb peces convencionals.

141228_02

Per altra banda un model dels setanta modificat, sobre el manual es un camio que transporta un missil, pero ell li ha acoblat una escala de bombers, amb un mecanisme d’elevació per varilla roscada.

141228_05 141228_08

En Jordi Vallés ens ha portat un mecanisme inversor de marxa que ha dissenyat per un invent seu. El mecanisme permet invertir la marxa de l’eix de sortida mitjançant pulsacions d’una palanca. La feina de canvir de posició els engranatges el fa el propi motor, de manera que nomes cal “disparar” el canvi. Un aparell molt enginyós! N’hi ha un video a YouTube

141228_03

I aixó es tot, la propera reunió será l’onze de gener. Que tingueu una bona entrada d’Any!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s