12 d’ octubre de 2014

Aixó es el que els companys han portat per que ho poguessim veure.

En Ramon Miralles ha rebut una caixa de Meccano moderna sense embalatge,  en una bossa de plastic, i sense manual. S’hi ha posat i li ha surtit aquest kart, prou  interessant.

141012_02

En Gerard Salavadó ens ha portat aquesta mini-excavadora BobCat, de les que s’acostumen a veure per les obres de canalització al carrer. La geometria del moviment de la pala es prou real, i de moment no li ha posat cap mecanisme d’accionament.

141012_11

En Sebastia Atserias ha portat la tablet i ens ha ensenyat el video del seu últim model, el magatxem  automatitzat que te a YouTube.  Una placa Arduino programada en S4A mou el muntacàrregues de forma automática. La plataforma de la entrada llegeix el codi del paquet que s’hi diposita i el muntacarregues el porta al prestatge assignat. Podreu llegir la descripció completa proximament al Constructor Quarterly.

L’ Antonio Ruiz  ens ha portat aquest mini-cotxe antic molt lograt,  amb una colla de detalls.

141012_04

Ens ha portat també aquest eix posterior amb reducció i diferencial  per pinyons, complementari de l’eix anterior propulsor aue va portar a la reunió anterior. Ens estarà fent un tot-terreny?

141012_07

Aquesta es una idea per una pluma telescópica. Est’a feta amb dues peces en U, no estandard, que per ser de procedencies diferents, poden lliscar una dins l’altra. Ens ha dit que la exterior es de les que feia l’Ortega ja fa anys, i que la interior venia d’Anglaterra.

141012_01

En Jordi Valles s’ha proposat de fer la trenadora mes petita possible, amb nomes tres rodets. Ens ha portat la base amb el mecanisme que mou els rodets, com sempre funcionava a la perfecció.

 

141012_03

141012_08

En Jordi esta interessat darrerament pel trenat cartesiá, en  que els rodets no es mouen de manera circular, sino segons els eixos x i y del pla. Ens ha portat la seva idea per les bases dels rodets , cada un va suportat per tres plaques de 3×3 enganxades de forma que formen una ranura, de forma semblant als trencaclosques de lletres…haurem de seguir.ne la evolució.

141012_09

Aixó ha estat tot,  la propera reunió es el 26 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s