10 de febrer del 2013

La reunio d’avui ha estat curta, ja que el Barça jugava a les dotze del matí…per imposició de la TV xinesa!

L’ Antoni Gual ens ha portat la seva maquina de caminar, la que a la ultima exposició estava amb les potes penjant per que no tenia força. Li ha afegit una reductora de 1:19, ara es mou pero va molt lenta, sembla un elefant amb reumatisme. Hi han hagut tot tipus de suggerencies, com la d’emprar dos motors, o la de canvir la roda catalina central de 50 dents per una de 25 dents. Caldrá experimentar  una mica més…IMG_1851

En  Vallés ens ha portar una plataforma articulada sobre rótules, que encara no té aplicació práctica. Te el problema de que amb les rótules les plaques no es mantenen paral.leles.

IMG_1850

Hi ha hagut la suggerencia de posar unes tires amb doble frontissa per tal de manteniel paralelisme. Hem dibuixat la idea amb VirtualMec, per fer-nos entendre: una imatge val mes que mil paraules! Al dibuix hi manquen les varilles que son també necessaries per mantenir les plaques paraleles.

VirMEC1

En Vallés ens ha portat un llibre curiós de la seva biblioteca, es un Tractat sobre Maquines Tricotoses publicat per la escola Textil de Canet de Mar el 1935. Te unes lamines desplegables molt practiques , que avui en dia ja no es veuen.

IMG_1853 IMG_1854

Tambe ens ha portat uns manuals espanyols dels anys 50 que li han regalat, estan nets pero els hi manquen moltes págines i la coberta. Un d’ells te un cordill, es de suposar que el seu anterior propietari el tenia penjat d’un clau a la paret.

IMG_1847

A la propera reunió d’el dia 24 de febrer celebrarem la Junta General de socis, per tant no hi esperem gaires novetats técniques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s