27 de Gener de 2013

En aquesta reunió hem pogut  tocar i criticar els seguents mecanismes que amablement han portat alguns socis.

L’ Antonio Ruiz ens ha portat una reductora super-compacta de 1335 a 1 per al motor A770.  Esta feta de tal manera que l’eix de sortida está alineat amb l’eix del motor d’entrada, cosa que no es fácil d’obtenir dins l’espai d’ una caixa de 3x3x3 forats.Porta dos vis sens fi, i ha calgut fer alguna “trampa”  per fer espai per a un dels engranatges.

IMG_1841xx

També ens ha portat un eix extensible, fet amb un acoblament llarg i tires amb forats colissos. Es capaç de transmetre el par motor. Una idea prou útil, si es disposa d’un acoblament llarg.

Img_1843xx_cr

En Jordi Vallés ens ha sorprés amb la mínima expressió d’una maquina de caminar de sis potes, feta de manera molt simple i amb un mínim de peces. Es dificil fer una cosa mes senzilla!

IMG_1838_cr

També s’ha comentat la  serie Evolution de Meccano que s’espera que surti el proper estiu. Els models están dissenyats amb mes realisme que els de la última decada. Sembla que portará tires estretes amb espaiat d’ 1/4 de polzada que poden donar molt de joc, si no és que resulten ser frágils.

meccano-evolution-models-pictures-preview-1

I aixó ha estat tot aquest cop. Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s